Ceremóniamester

Intelligens, kreatív, jó megjelenésű
 

Ceremóniamester

Intelligens, kreatív, jó megjelenésű
 

Ceremóniamester

Intelligens, kreatív,
jó megjelenésű

A megfelelő
Ceremóniamester

Ha a weboldalamon ideáig eljutottatok, akkor valószínűleg már nem kell elmagyaráznom, hogy milyen tulajdonságok jellemeznek egy jó ceremóniamestert.
Azért néhány támpontot leírok:
– Megbízható
– Intelligens
– Modern
– Kreatív
– Jó megjelenésű
– Jó humorú
 

foto: zedFoto ›

Nektek jó esetben

ez az első esküvőtök, de én már évek óta ezzel foglalkozom.
Rengeteg dolgot megtapasztaltam már, amiket most Veletek is megosztok.

Igen, én
modern vagyok!

Tehát nem mondok rímbe szedett verseket népi viseletbe öltözve. Nincs a kezemben bot és nincs a fejemen kalap. Nem beszélek feleslegesen és nem állítom meg csak azért a táncot, hogy játszhassunk, vagy mondhassak netán valami szellemeset. Csak magyar nyelven vállalok esküvőt. Rengeteget improvizálok és nem szeretném azzal tölteni az időt, hogy ezeket a mondatokat lefordítom. Nem vagyok szinkrontolmács. Nem iszom alkoholt! Nem én állok az est középpontjában, hanem Ti, mert…
EZ A NAP RÓLATOK SZÓL!

Tudtátok, hogy

az első személyes találkozó is teljesen ingyenes?
Ráadásul semmilyen későbbi elkötelezettséggel nem jár?

Az őszinte
vélemények

Anna & Attila

“Közreműködésednek köszönhetően az esküvő és a lagzi minden pillanatát kiélvezhettük. Kellő magabiztossággal és humorral “kezelted” a násznépet.”

Barbi & Lóri

“Már a telefonban is nagyon szimpatikus, udvarias, felkészült, vidám, vicces. Jól megtaláltuk a közös hangot. Jó volt a közös “munka”…”

Anna & Endre

“Továbbra is az a véleményem, hogy tökéletes választás voltál. Figyeltél ránk, a környezetre és minden úgy alakult, ahogy szerettük volna.”

Viki & Tamás

“Már az első telefon beszélgetés és találkozó alkalmával szimpatikus voltál. Az előkészületek során is számíthattunk a segítségedre, tanácsaidra. Az esküvő napján profin megoldottál minden szituációt, figyeltél ránk, így élvezni tudtunk minden pillanatot. Hála Neked nem kellett semmi miatt sem idegeskednünk. Tökéletes választás voltál!”

Az ördög a
részletekben rejlik

Éppen ezért nagyon fontos a kölcsönös szimpátia. Az első találkozás tökéletes alkalom arra, hogy beszélgessünk és megismerkedjünk. Ezután beszéljük meg pontról-pontra az esküvőtök részleteit. Itt mondom el azokat az ötleteket, tapasztalatokat, amiket az évek folyamán szereztem.
Ezek azok az információk, amik…
Megfizethetetlenek!

Sok-sok buktató és technikai “malőr” áll a háttérben, amiket az esetek többségében egy kis odafigyeléssel és rutinnal, el lehet kerülni. Nem mond igazat az a szolgáltató, aki ezt mondja:
“Sosem volt még semmilyen baki az általam levezényelt esküvőn.”

A jó ceremóniamester

abban is különbözik a többi, magát ceremóniamesternek nevező embertől, hogy az ilyen esetleges bakikat sem a pár, sem a násznép nem veszi észre.

Én egy
színész vagyok

…ezért nem áll messze tőlem a beszéd és ezáltal a közönség-, illetve a násznép jókedvre derítése, továbbá az esküvő teljes lebonyolítása, vezénylése.
2009 óta foglalkozom ceremóniamesterkedéssel. Igen, az első évben csak egy esküvő volt… valahol el kell kezdeni. Jelenleg évente csak néhány esküvőt tudok elvállalni a színházi elfoglaltságaim miatt. Leginkább június közepétől szeptember elejéig.
 

foto: zedFoto ›

KAPCSOLAT

1 + 1 =

Az "ELKÜLD" gombra kattintva elfogadod, hogy a továbbiakban emailt küldjek Neked a vkovacszoltan@gmail.com email címről. Adataidat bizalmasan kezelem és nem adom tovább harmadik fél részére. NAIH-123586/2017.

KAPCSOLAT | IMPRESSZUM

© 2018. VENCZEL-KOVÁCS ZOLTÁN | MINDEN JOG FENNTARTVA | NAIH-123586/2017.

KAPCSOLAT | IMPRESSZUM

© 2018. VENCZEL-KOVÁCS ZOLTÁN
MINDEN JOG FENNTARTVA
NAIH-123586/2017.