A ceremóniamesterek díjazása személyenként, szolgáltatóként változó. Soha ne az ár alapján döntsetek!

Egy 120 fős lagzira sem 60 szeletes tortát rendeltek, pedig az bizonyára olcsóbb lenne. Ugyanakkor az indokolatlanul magas ár sem biztos, hogy 5 csillagos szolgáltatást takar.

Volt, amikor egy pár olyan „ceremóniamestert” bízott meg, aki az “átlagár” feléért!!! elvállalta az esküvőjüket. Nem gyanús? A párnak sajnos nem volt az. Az esküvőt követő hétfőn felhívtak és elnézést kértek. Az általuk /nem/ szerződtetett személy az alkohol bódító hatása miatt, már 22 órakor azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van. Később aztán hazaküldték. Sajnos emlékezetessé tette az esküvőt, a pár és a násznép részére is.

Ugye Ti nem ezt akarjátok?

Árban nagy a különbség… és sajnos a minőségben is.

Nem vagyok semmilyen szövetségnek és esküvőszervező „giga-mega” cégnek sem az alkalmazottja. És nem is szeretnék az lenni. Ők máshogy látják a dolgokat. Átfogó árajánlatot adnak és nem mindig arányos az ár a szolgáltatás minőségével sem. Tisztelet a kivételeknek, mert azok szerencsére vannak.

Eddig csak egyszer találkoztam egy magát „esküvőszervezőnek nevező“ hölggyel. Az esküvő végén Őt csak részben fizette ki a pár. Szerencsére megmentettem a menthetetlent. A hölgy egy helyszínen 2 esküvőt vállalt be egy napra. Aztán végül se itt, se ott nem volt.

Mások felelőtlensége sem megengedett azon az esküvőn, amelyiknek én vagyok a ceremóniamestere.

Egy árajánlatnak tartalmaznia kell az útiköltséget is /ha van/.

Győr 50 km-es vonzáskörzetében nem számolok fel útiköltséget. Ez is szolgáltatónként változik. Találkoztam már olyan budapesti ceremóniamesterrel, aki az indokolatlanul magas díjazása mellé /mondván, hogy az országban csak Ő az egyetlen, aki németül is levezényli az esküvőt/ kilométerenként 100 Ft!!! útiköltséget kért…  Ráadásul az általam is ismert ceremóniamesterek nagy része beszél németül és angolul is.

Sajnálom, hogy az illető ceremóniamesternek nevezi magát. De sokkal jobban sajnálom a neki “bedőlő” párokat.

Saját árajánlatomra semmilyen plusz-, vagy rejtett költség nem jön rá. Amit megbeszéltünk, az a végső ár.

Tudtátok, hogy

az első személyes találkozó is

teljesen ingyenes,

ráadásul semmilyen későbbi

elkötelezettséggel nem jár?

 

Nem kerül pénzbe. Viszont rengeteg múlik rajta. Nem csak Nektek fontos a rokonszenv, hanem nekem is. Úgy gondolom, hogy ha az első találkozásnál nincs meg a közös szimpátia, akkor az később sem lesz meg. Anélkül pedig hogyan tudnátok rám bízni életetek eddigi legnagyobb napját? Sehogy.

Volt már rá példa, hogy nem vállaltam el egy esküvőt a fent említettek miatt. Sokat gondolkodtam, rágódtam rajta, de megtettem. Nem vállaltam el. Néhány nappal később összehozott a sors egy végtelenül kedves párral, akiknek ezután fergeteges volt az esküvője, ugyanazon a napon. Jól döntöttem.

A későbbi foglaló díja természetesen beleszámít az árba. A foglaló aláírása után válik véglegessé, hogy valóban én leszek az esküvőtökön a ceremóniamester. Ezután semmilyen esetben sem vállalok el más /esetleg nagyobb bevételt hozó/ rendezvényt. Etikátlan. Pedig próbáltak már megingatni.

Itt is érdemes több szolgáltatótól is árajánlatot kérni! Azt hiszitek, hogy most magam ellen beszélek… Pedig nem.

Az általam nyújtott szolgáltatás tisztaságát az érvényes Foglaló Szerződés és természetesen a számlaképesség is alátámasztja.

Hogyan szúrjátok ki a “Megbízhatatlan és komolytalan szolgáltatók“-at?

Venczel-Kovács Zoltán

 

Esküvői Ceremóniamester, színész, énekes.

 

Önállóan dolgozom 2009 óta. Ötleteimmel és kreativitásommal már több, mint hatvan párnak segítettem a Nagy nap megtervezésében és lebonyolításában. Munkám célja, hogy az esküvőtök ne egy végigizgult nap legyen, hanem az eddigi közös életetek legszebb, és egyben legemlékezetesebb napja.

Szeretnétek, hogy

úgy sikerüljön a Nagy nap,

ahogyan azt megálmodtátok és elterveztétek?

Ne bízzátok a véletlenre. Bízzátok profira.

 

Szeretnétek, hogy
úgy sikerüljön
a Nagy nap,
ahogyan azt megálmodtátok
és elterveztétek?
Ne bízzátok a véletlenre.
Bízzátok profira.

 

Kapcsolat

 

Venczel-Kovács Zoltán

Ceremóniamester

árajánlat kéréshez kérlek töltsd ki az űrlapot.

Adatvédelem /GDPR/ *:

11 + 13 =

Az "ELKÜLD" gombra kattintva elfogadod, hogy a továbbiakban emailt küldjek Neked a vkovacszoltan@gmail.com email címről. Adataidat bizalmasan kezelem és nem adom tovább harmadik fél részére. Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot!

%d blogger ezt szereti: