Sziasztok!

Venczel-Kovács Zoltán vagyok.

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy ezzel is megkönnyítsem Nektek a Nagy Nap előtti készülődést. Illetve felhívjam a figyelmet – az esetlegesen – nem várt problémákra, amikre minden esküvő előtt álló párnak érdemes odafigyelnie.
Bízom benne, hogy ezek a bejegyzések segítségetekre lesznek az előkészületeknél.
Itt olvashattok többek között az esküvőt megelőző előkészületekről, fontos információkról, elkerülhető esetleges bakikról, illetve olyan dolgokról amikre biztosan nem gondoltatok.

Ha kérdésetek van, bátran tegyétek fel.

Kellemes olvasást.

A legfrissebb bejegyzések.

Lejjebb találjátok a legfrissebb bejegyzéseket.
A jobb oldali menüben pedig kiválaszthatjátok azt a bejegyzést, ami a leginkább érdekel benneteket.
Ha szeretnétek elsőként értesülni a legfrissebb információkról, akkor csak iratkozzatok fel a jobb oldalon található lehetőségnél.

A legfrissebb bejegyzések.

Lejjebb találjátok a legfrissebb bejegyzéseket.
Az oldal alján pedig a kiválaszthatjátok azt a bejegyzést, ami a leginkább érdekel benneteket.
Ha szeretnétek elsőként értesülni a legfrissebb információkról, akkor csak iratkozzatok fel az oldal alján található lehetőségnél.

Megbízhatatlan és komolytalan szolgáltatók

Hol is kezdjem? Baromi nehéz kiszúrni. Több tényező miatt is. Néhány esküvői szolgáltatós zárt csoportnak tagja vagyok a Facebookon, ahol sajnos elég gyakran olvasom, hogy itt és itt nem jelent meg ez és ez a "szolgáltató". Se telefon, se e-mail, semmi. Tudnotok kell,...

bővebben

Fotók, vélemények

“Közreműködésednek köszönhetően az esküvő és a lagzi minden pillanatát kiélvezhettük. Kellő magabiztossággal és humorral “kezelted” a násznépet.” “Továbbra is az a véleményem, hogy tökéletes választás voltál. Figyeltél ránk, a környezetre és minden úgy alakult, ahogy...

bővebben

Mikor veszi kezdetét az esküvő?

Esküvőnként változó. Természetesen részetekről már hajnalban elkezdődik (smink, fodrász, fotózkodás stb.). Itt szeretném megjegyezni, hogy egyre több fotós jól bevált módszere, hogy nem az esküvő napján készítik el a kreatív fotókat, hanem átteszik az esküvőhöz közeli...

bővebben

Venczel-Kovács Zoltán

 

Esküvői Ceremóniamester, színész, énekes.

 

Önállóan dolgozom 2009 óta. Ötleteimmel és kreativitásommal már több, mint hatvan párnak segítettem a Nagy nap megtervezésében és lebonyolításában. Munkám célja, hogy az esküvőtök ne egy végigizgult nap legyen, hanem az eddigi közös életetek legszebb, és egyben legemlékezetesebb napja.

Szeretnétek, hogy

úgy sikerüljön a Nagy nap,

ahogyan azt megálmodtátok és elterveztétek?

Ne bízzátok a véletlenre. Bízzátok profira.

 

Szeretnétek, hogy
úgy sikerüljön
a Nagy nap,
ahogyan azt megálmodtátok
és elterveztétek?
Ne bízzátok a véletlenre.
Bízzátok profira.

 

Kapcsolat

 

Venczel-Kovács Zoltán

Ceremóniamester

árajánlat kéréshez kérlek töltsd ki az űrlapot.

Adatvédelem /GDPR/ *:

12 + 7 =

Az "ELKÜLD" gombra kattintva elfogadod, hogy a továbbiakban emailt küldjek Neked a vkovacszoltan@gmail.com email címről. Adataidat bizalmasan kezelem és nem adom tovább harmadik fél részére. Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot!

%d blogger ezt szereti: