Esküvői

Ceremóniamester
 

Esküvőt terveztek, de nem tudjátok hogyan
kezdjetek neki a szervezésnek? Pedig ez egy
nagyon fontos dolog. Ha szeretnétek, hogy
minden úgy sikerüljön, ahogyan azt megálmodtátok,
akkor a legjobb helyen jártok. A Tökéletes esküvőtök
elengedhetetlen szolgáltatója vagyok.

Esküvői
Ceremóniamester

Esküvőt terveztek, de nem tudjátok hogyan kezdjetek neki a szervezésnek? Pedig ez egy nagyon fontos dolog. Ha szeretnétek, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan azt megálmodtátok, akkor a legjobb helyen jártok. A Tökéletes esküvőtök elengedhetetlen szolgáltatója vagyok.

Több, mint
Ceremóniamester.

Az Esküvőtökön, mint Ceremóniamester vagyok jelen.
A legfontosabb feladatom, hogy Nektek ne kelljen foglalkozni semmilyen technikai dologgal. Nektek nincs más dolgotok, csak a vendégekkel együtt szórakozni és közösen megélni, átélni a legszebb, legmeghittebb pillanatokat.
Feladatom, hogy az előre egyeztetett forgatókönyv alapján “vezényeljem” le a Nagy Napotokat, mint egy karmester a hangversenyt.
Tájékoztatom, koordinálom a násznépet az egész nap eseményeiről. De az én feladatom a szolgáltatók összetartása, összehangolása is. Hogy semmiről ne maradjanak le. Előre szólok nekik is a következő program időpontjáról, hogy időben fel tudjanak készülni.

 

foto: zedFoto

Ajándékként pedig

Eléneklek Neketek néhány dalt, hogy garantáltan felejthetetlenné tegyem a Nagy Napotokat.

Igen, én
modern vagyok.

Tehát nem mondok rímbe szedett verseket népi viseletbe öltözve. Nincs a kezemben bot és nincs a fejemen kalap. Nem beszélek feleslegesen és nem állítom meg csak azért a táncot, hogy játszhassunk, vagy mondhassak netán valami szellemeset. Csak magyar nyelven vállalok esküvőt. Rengeteget improvizálok és nem szeretném azzal tölteni az időt, hogy ezeket a mondatokat lefordítom. Nem vagyok szinkrontolmács. Nem iszom alkoholt! Nem én állok az est középpontjában, hanem Ti, mert…

Ez a nap
Rólatok szól!

 

foto: SieberDesign

Nektek jó esetben
ez az első esküvőtök.

De én már évek óta ezzel foglalkozom. Rengeteg dolgot megtapasztaltam már, amiket most Veletek is megosztok. Ezek számotokra olyan információk lesznek, amikre sok esetben nem is gondoltok.

Nektek jó esetben

ez az első esküvőtök.
 

De én már évek óta ezzel foglalkozom.
Rengeteg dolgot megtapasztaltam már,
amiket most Veletek is megosztok.
Ezek számotokra olyan információk lesznek,
amikre sok esetben nem is gondoltok.

 

Árajánlatot kérek

A legőszintébb

vélemények.

Anna & Attila

"Közreműködésednek köszönhetően az esküvő és a lagzi minden pillanatát kiélvezhettük. Kellő magabiztossággal és humorral “kezelted” a násznépet."

Barbi & Lóri

"Már a telefonban is nagyon szimpatikus, udvarias, felkészült, vidám, vicces. Jól megtaláltuk a közös hangot. Jó volt a közös “munka”…"

Anna & Endre

"Továbbra is az a véleményem, hogy tökéletes választás voltál. Figyeltél ránk, a környezetre és minden úgy alakult, ahogy szerettük volna."

Viki & Tamás

"Már az első telefon beszélgetés alkalmával szimpatikus voltál. Az esküvő napján profin megoldottál minden szituációt, figyeltél ránk, így élvezni tudtunk minden pillanatot. Tökéletes választás voltál!"

Az első találkozó is

teljesen ingyenes.
 

Ráadásul semmilyen későbbi elkötelezettséggel
nem jár. Amennyiben nem vagyok szimpatikus,
vagy szerintetek nem én vagyok az, akire
nyugodt szívvel rábíznátok a Nagy napotok
levezénylését, akkor legfeljebb kávéztunk egyet
és megismerkedtünk.

 

Árajánlatot kérek

Az első találkozó is
teljesen ingyenes.

Ráadásul semmilyen későbbi elkötelezettséggel nem jár. Amennyiben nem vagyok szimpatikus, vagy szerintetek nem én vagyok az, akire nyugodt szívvel rábíznátok a Nagy napotok levezénylését, akkor legfeljebb kávéztunk egyet és megismerkedtünk.

A tökéletesség
a részletekben rejlik.

Éppen ezért nagyon fontos a kölcsönös szimpátia. Az első találkozás tökéletes alkalom arra, hogy beszélgessünk és megismerkedjünk. Ezután beszéljük meg pontról-pontra az esküvőtök részleteit. Itt mondom el azokat az ötleteket, tapasztalatokat, amiket az évek folyamán szereztem, a közel száz esküvőn!
Ezek azok az információk

amik megfizethetetlenek!

 

Sok-sok buktató és technikai “malőr” áll a háttérben, amiket az esetek többségében egy kis odafigyeléssel és rutinnal, el lehet kerülni. Nem mond igazat az a szolgáltató, aki ezt mondja:

Még semmilyen baki nem volt az általam levezényelt esküvőkön.

 

A tökéletes

ceremóniamester.
 

Abban is különbözik a többi,
magát ceremóniamesternek nevező
embertől, hogy az ilyen esetleges bakikat
sem a pár, sem a násznép
nem veszi észre.

 

Árajánlatot kérek

A tökéletes
Ceremóniamester.

Abban is különbözik a többi, magát ceremóniamesternek nevező embertől, hogy az ilyen esetleges bakikat sem a pár, sem a násznép nem veszi észre.

 

Igen, én egy
színész vagyok!

Ezért nem áll messze tőlem a beszéd és ezáltal a közönség-, illetve a násznép jókedvre derítése, továbbá az esküvő teljes lebonyolítása, vezénylése.
2009 óta foglalkozom ceremóniamesterkedéssel. Igen, az első évben csak egy esküvő volt… valahol el kell kezdeni. Jelenleg évente csak néhány esküvőt tudok elvállalni a színházi elfoglaltságaim miatt. Leginkább június közepétől szeptember elejéig.

 

foto: zedFoto

Kapcsolat

 

Ceremóniamester felkéréshez, árajánlat kéréshez töltsd ki az űrlapot.

Adatvédelem /GDPR/ *:

3 + 2 =