Felesleges!
Ha jó a hangulat, akkor felesleges azt bármilyen játékkal megszakítani.

A vőfélyek előszeretettel játszanak az esküvőn. És ezt most a legnagyobb tisztelettel mondom. Igen, a népi hagyományok része volt, hogy anno az esküvőkön játszottak. De egy modern esküvőbe nem minden esetben illik bele a játék, pláne ha Ti sem szeretnétek.

Egy esküvő nem azért lesz jó és emlékezetes, mert játékok voltak, hanem – többek között- azért, mert a zenekar/zenész/Dj. olyan zenéket játszott, amellyel megalapozta a felhőtlen jókedvet. Felmérte a násznép és a Ti zenei igényeteket és ezt megfelelően alkalmazta.

Sajnos volt már dolgom olyan zenekarral, akire a 3. lassú dal után rá kellett szólnom, hogy ennek nem most van itt az ideje, a nyitótánc után. Ráadásul nem is táncoltak rá.

Ha mégis játékra kerül a sor, akkor csak és kizárólag „közösségi” játékok jöhetnek szóba. Olyanok, amelyekben mindenki, vagy legalábbis sokan részt vesznek. Amivel felállítom a násznépet a helyéről és elkezdenek utána táncolni. Nem célom, hogy egy-egy helytelen válaszért cserébe leitassam az újdonsült férjet.

És tojást sem kell görgetni.
Becsukott szemmel sem kell felismerni a férjedet a csupasz lábszáráról.
Ezt mindig előre egyeztetem a párral.

 

Fontos az egyeztetés!

Venczel-Kovács Zoltán

 

Esküvői Ceremóniamester, színész, énekes.

 

Önállóan dolgozom 2009 óta. Ötleteimmel és kreativitásommal már több, mint hatvan párnak segítettem a Nagy nap megtervezésében és lebonyolításában. Munkám célja, hogy az esküvőtök ne egy végigizgult nap legyen, hanem az eddigi közös életetek legszebb, és egyben legemlékezetesebb napja.

Szeretnétek, hogy

úgy sikerüljön a Nagy nap,

ahogyan azt megálmodtátok és elterveztétek?

Ne bízzátok a véletlenre. Bízzátok profira.

 

Szeretnétek, hogy
úgy sikerüljön
a Nagy nap,
ahogyan azt megálmodtátok
és elterveztétek?
Ne bízzátok a véletlenre.
Bízzátok profira.

 

Kapcsolat

 

Venczel-Kovács Zoltán

Ceremóniamester

árajánlat kéréshez kérlek töltsd ki az űrlapot.

Adatvédelem /GDPR/ *:

4 + 7 =

Az "ELKÜLD" gombra kattintva elfogadod, hogy a továbbiakban emailt küldjek Neked a vkovacszoltan@gmail.com email címről. Adataidat bizalmasan kezelem és nem adom tovább harmadik fél részére. Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot!

%d blogger ezt szereti: