Árajánlatot egy elektronikus űrlap kitöltésével tudsz elküldeni körülbelül 1 perc alatt. Ezután felhívlak az általad megadott telefonszámon és átbeszélünk néhány apró, de nagyon fontos részletet.

Soha nem küldök úgy árajánlatot, hogy előtte telefonon ne beszéltem volna Veletek. Nem egy „parkettázó cég“ vagyok, aki négyzetméter áron dolgozik. Nem tudom az igényeiteket, és az esküvő pontos részleteit sem. Mert bizony minden házasulandó párnak más-más igényei vannak.

Éppen ezért nem lehet megunni… mert minden pár-, esküvő-, násznép más.

 

“Személy szerint engem a párok gyakran felhívnak, ha elakadnak, vagy technikai kérdésük van, vagy valami változott ahhoz képest, mint amit legutóbb megbeszéltünk. Ez a normális, mert onnantól kezdve, hogy aláírtuk a Foglaló Szerződést, már teljes része vagyok az esküvőtöknek. Minden változásról, technikai dologról tudnom kell. Erről egyébként már egy korábbi bejegyzésben is írtam.
Ez nem azt jelenti, hogy hetente elmegyünk kávézni, vagy sütizni. Nem. De felveszem a telefont (vagy visszahívlak), válaszolok az emailre, sms-re, messengerre.”

Idézet a “Megbízhatatlan és komolytalan szolgáltatók” című jegyzetemből.

 

Az esküvő után néhány héttel pedig véleményt, ajánlást és az elkészült közös fotót is el szoktam kérni a pároktól. Ez nekem is fontos a visszajelzések miatt, illetve az itt böngésző pároknak is biztosíték arra, hogy valóban jó helyen járnak.

 

Fontos a jó kapcsolattartás

Venczel-Kovács Zoltán

 

Esküvői Ceremóniamester, színész, énekes.

 

Önállóan dolgozom 2009 óta. Ötleteimmel és kreativitásommal már több, mint hatvan párnak segítettem a Nagy nap megtervezésében és lebonyolításában. Munkám célja, hogy az esküvőtök ne egy végigizgult nap legyen, hanem az eddigi közös életetek legszebb, és egyben legemlékezetesebb napja.

Szeretnétek, hogy

úgy sikerüljön a Nagy nap,

ahogyan azt megálmodtátok és elterveztétek?

Ne bízzátok a véletlenre. Bízzátok profira.

 

Szeretnétek, hogy
úgy sikerüljön
a Nagy nap,
ahogyan azt megálmodtátok
és elterveztétek?
Ne bízzátok a véletlenre.
Bízzátok profira.

 

Kapcsolat

 

Venczel-Kovács Zoltán

Ceremóniamester

árajánlat kéréshez kérlek töltsd ki az űrlapot.

Adatvédelem /GDPR/ *:

9 + 1 =

Az "ELKÜLD" gombra kattintva elfogadod, hogy a továbbiakban emailt küldjek Neked a vkovacszoltan@gmail.com email címről. Adataidat bizalmasan kezelem és nem adom tovább harmadik fél részére. Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot!

%d blogger ezt szereti: