Olvasd el A TÖKÉLETES ESKÜVŐ című blogomat!
ELOLVASOM

Az esküvőtökön házigazdaként, ceremóniamesterként, műsorvezetőként vagyok jelen.

Többek között a násznép tájékoztatása és irányítása (és nem „terelése“) is a feladataim közé tartozik.

Kezdődően azzal, hogy:

  • a templomnál, és/vagy az anyakönyvvezetőnél felhívom a vendégek figyelmét arra, hogy szíveskedjenek kikapcsolni, vagy legalább lenémítani a mobiltelefonjukat, illetve ne fotózzanak/videózzanak, mert erre a célra van egy külön kiválasztott profi fotós/videós.
  • A különböző események bejelentése, azok koordinálása. Az autókra felkötött szalagoktól kezdve, a vacsorán át, a Menyasszony/Menyecsketáncig, és még tovább. Ennek zökkenőmentes lebonyolítását vállalom amit határozottan, udvariasan és figyelmesen igyekszem teljesíteni, az alkalomhoz illő, kifogástalan öltözékben és megjelenéssel.
  • Gondoskodom a nagyszerű hangulat megteremtéséről, és annak fenntartásáról, hogy Ti és vendégeitek kitűnően érezzétek magatokat és egy felejthetetlen estében részesüljetek. Leveszem a terheket a vállatokról, ezzel biztosítom számotokra az élmény tökéletes megélésének lehetőségét és a gondtalanságot. Ti „hátradőltök” és semmilyen technikai kérdéssel sem kell foglalkoznotok, hiszen én azért vagyok ott, hogy figyeljek Rátok és mindenre ami a tökéletes esküvőtökhöz kell.
  • Bejárok a konyhára és ellenőrzöm a vacsora, sütemények és a torta kifogástalan állapotát.
  • Egész este tájékoztatom a felszolgálókat, a fotóst/videóst, zenekart/zenészt/Dj-t, egyszóval a szolgáltatókat a soron következő eseményről, hogy senki ne maradjon le a fontos pillanatokról.
  • A személyes megismerkedésünk alkalmával beszéljük meg az igényeitek szerinti, személyre szabott forgatókönyvet, amiben tanácsaimmal és ötleteimmel készséggel állok rendelkezésetekre.

 

Venczel-Kovács Zoltán

 

Esküvői Ceremóniamester, színész, énekes.

 

Önállóan dolgozom 2009 óta. Ötleteimmel és kreativitásommal már több, mint hatvan párnak segítettem a Nagy nap megtervezésében és lebonyolításában. Munkám célja, hogy az esküvőtök ne egy végigizgult nap legyen, hanem az eddigi közös életetek legszebb, és egyben legemlékezetesebb napja.

Szeretnétek, hogy

úgy sikerüljön a Nagy nap,

ahogyan azt megálmodtátok és elterveztétek?

Ne bízzátok a véletlenre. Bízzátok profira.

 

Szeretnétek, hogy
úgy sikerüljön
a Nagy nap,
ahogyan azt megálmodtátok
és elterveztétek?
Ne bízzátok a véletlenre.
Bízzátok profira.

 

Kapcsolat

 

Venczel-Kovács Zoltán

Ceremóniamester

árajánlat kéréshez kérlek töltsd ki az űrlapot.

Adatvédelem /GDPR/ *:

15 + 1 =

Az "ELKÜLD" gombra kattintva elfogadod, hogy a továbbiakban emailt küldjek Neked a vkovacszoltan@gmail.com email címről. Adataidat bizalmasan kezelem és nem adom tovább harmadik fél részére. Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot!

%d blogger ezt szereti: