Öltözködés:
Mindig öltönyben és nyakkendőben vezénylem le az esküvőt. Ettől soha, semmilyen formában nem térek el. Akkor sem, amkor kánikula van. Sajnos találkoztam már olyan szolgáltatóval, aki „nekivetkőzött” és később a fotókon azt hitték Ő is vendég volt. Ebbe a hibába egyetlen szolgáltatónak sem lenne szabad beleesnie.

 

Színek:
Ugyan tudvalevő, hogy az esetek 99,9%-ában a Menyaszonynak fehér ruhája van (vagy egyéb világos árnyalatú). Éppen ezért vendégként nem illik fehér ruhában menni.

A Vőlegény már kicsit lazább kérdés, hiszen itt az öltönyök elég sokféle színűek lehetnek. A kék (világostól a sötétig), a szürke (50 árnyalata) és olykor még a fekete is előfordul (bár ezutóbbi szerintem inkább temetésre való).

Éppen ezért minden esetben megkérdezem a Vőlegényt, hogy milyen színű:
• öltönyben
• ingben
• nyakkendőben
• kiegészítőben lesz.

Nekem sem szabad olyan ruhában lennem, ami a vőlegényen van. Ha mégis hasonló az öltönyünk színe, akkor a kiegészítőkkel variálok.

 

Etika:
Az előkészületek során és az esküvőn is mindig a tudásom legjavát adom számotokra, melyeket a többéves tapasztalataimra alapozok. Közösen átbeszéljük a lehetséges kellemetlen helyzeteket, amikre megoldást kínálok.

Ha rám esik a választásotok, akkor én leszek ott a Ti esküvőtökön, nem pedig a barátom, kollégám, ismerősöm, vagy alkalmazottam (nekem nincs is olyanom). Kivéve, ha valamilyen elháríthatatlan „vis maior” esemény történik velem (betegség, baleset, előre nem látható természeti katasztrófa stb.). Erre szerencsére még sosem volt példa. Ezt egyébként a közös megállapodásnál 2 példányban aláírt Foglaló Szerződés is tartalmazza.

Színész vagyok. Nem riadok meg akkor, ha beszélnem kell, de ez a nap Rólatok szól és nem rólam. Ezért nem beszélek feleslegesen, mert nem én vagyok a középpontban, hanem Ti.

Nem iszom semmilyen alkoholt. Én is szolgáltató vagyok és ezért semmilyen esetben sem engedhetem meg magamnak ezt a felelőtlenséget. Alkohol nélkül is jól érzem magam és ezt a jókedvet sugárzom Rátok és a násznépre is. Nem volt még olyan esküvő, ahol ne próbáltak volna meg „leitatni”… de nem sikerült. Erre büszke vagyok.

Intelligens és magabiztos vagyok. Ez azért fontos, mert bármilyen „baki” jön közbe, azt mindig higgadtan és nagy körültekintéssel kell megoldani. Komoly nézeteltérésre soha nem volt még példa. És remélem nem is lesz.

Számomra Ti vagytok a legfontosabbak. Bármilyen nem tervezett esemény történik, azt Veletek beszélem meg és közösen találunk rá hatékony megoldást.

 

 

Fontos a jó

kommunikáció!

Venczel-Kovács Zoltán

 

Esküvői Ceremóniamester, színész, énekes.

 

Önállóan dolgozom 2009 óta. Ötleteimmel és kreativitásommal már több, mint hatvan párnak segítettem a Nagy nap megtervezésében és lebonyolításában. Munkám célja, hogy az esküvőtök ne egy végigizgult nap legyen, hanem az eddigi közös életetek legszebb, és egyben legemlékezetesebb napja.

Szeretnétek, hogy

úgy sikerüljön a Nagy nap,

ahogyan azt megálmodtátok és elterveztétek?

Ne bízzátok a véletlenre. Bízzátok profira.

 

Szeretnétek, hogy
úgy sikerüljön
a Nagy nap,
ahogyan azt megálmodtátok
és elterveztétek?
Ne bízzátok a véletlenre.
Bízzátok profira.

 

Kapcsolat

 

Venczel-Kovács Zoltán

Ceremóniamester

árajánlat kéréshez kérlek töltsd ki az űrlapot.

Adatvédelem /GDPR/ *:

13 + 10 =

Az "ELKÜLD" gombra kattintva elfogadod, hogy a továbbiakban emailt küldjek Neked a vkovacszoltan@gmail.com email címről. Adataidat bizalmasan kezelem és nem adom tovább harmadik fél részére. Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot!

%d blogger ezt szereti: